post

Hoogwaardige Natuurlijke diervoeding aan Huis Bezorgd!

UwBrokkenPiloot Bert Tijhoff bezorgt honden- en kattenvoer bij u aan huis. U hoeft daardoor nooit meer te sjouwen met zware zakken brokken. Ook houdt Bert voor u bij wanneer de bodem van de voerton in zicht is en zorgt er voor dat deze tijdig is aangevuld. Zo voorkomt u een lege voerbak.

UwBrokkenPiloot bezorgt uw bestelling op een vaste bezorgdag. U hoeft daarvoor niet eens thuis te zijn. Hij legt het op de afgesproken plek neer en betalen gaat achteraf.

Op basis van de voerbehoefte van uw hond of kat wordt bepaald wanneer u toe bent aan een nieuwe zak voer. Vooraf ontvangt u bericht over de volgende levering. U kunt uw bestelling natuurlijk altijd aanpassen, pauzeren of annuleren.

Probeer het en ontdek het gemak van de bezorgservice en de kwaliteit van de brokken. U ontvangt nu tijdelijk een verrassing bij uw eerste aankoop.

UwBrokkenPiloot bezorgt in de gemeente Twenterand, Ommen, Hellendoorn, Hardenberg en Almelo.

U kunt UwBrokkenPiloot mailen (bestellen@voervitaal.nl) of appen (0654 94 85 82).

Voedingsadvies

Heeft u vragen over de voeding van uw hond of kat, kunt u daarmee ook bij UwBrokkenPiloot terecht. UwBrokkenPiloot is niet voor niets de DiervoedingSpecialist aan huis. U kunt bij Bert terecht voor een gratis en vrijblijvend voedingsadvies door u vraag te mailen naar support@uwbrokkenpiloot.nl.

UwBrokkenPiloot Trakteert!

Omdat UwBrokkenPiloot dit jaar alweer 15 jaar bezorgt, trakteert UwBrokkenPiloot. Voor iedereen die zich aanmeldt op www.voervitaal.nl/wij-trakteren staat een verrassing klaar. Daarnaast verloot UwBrokkenPiloot wekelijks een snackpakket (t.w.v. € 15,-) voor de hond!